Bussfest 2019 (svenska)

Bussfest 2019 äger rum 5-7 juli på Norrfällsvikens camping, i hjärtat av världsarvet Höga Kusten. En modern camping som ligger vackert vid ett fiskeläge och båthamn ca 30km från E4. Avfart Gallsäter eller Ullånger.

Vid campingen finns både en fiskrestaurang och en pizzeria, möjligheter till havsbad, bastu och fritidsaktiviteter.

Bussträffen kommer att innehålla sedvanliga aktiviteter som

  • Försäljning av träff- och klubbprodukter
  • Busspush för vuxna och barnlag
  • Rösta fram årets bussar T1-T6
  • Tipsrunda med frågor både för barn och vuxna
  • Långbord med våra campingbord
  • Söndag prisutdelning och årsmöte
  • Kortege till ett utflyktsmål avslutar träffen

Pris för medlemmar: 500 kr/buss för två nätter, 250 kr/buss för en natt. El ingår. Medlemsavgiften 300 kr tillkommer för den som inte redan betalt den.

Det är möjligt att delta även utan att vara medlem i klubben, då är priset 800 kr för två nätter, 400 kr för en natt. El ingår.

Varmt välkommen!

 

Mer information (3 juli 2019)

Camping1

Det här är en skogscamping, så förvänta dig inte att få stå på gräs. Det är dock relativt plant och ska inte vara några problem att få ner tältpinnar o d.

Det finns en pizzeria som även serverar en del kötträtter och annat samt en fiskrestaurang som har räkfrossa på torsdagskvällar för dem som kommer redan då.

En liten butik finns på campingen och en välsorterad ICA-butik i Nordingrå ca 17 km från campingen. Närmsta systembolag finns i Kramfors, Härnösand eller i Örnsköldsvik, ca 1 timmes bilresa bort, så handla gärna de starka drycker ni behöver innan ni åker dit. Det går också att beställa till ICA Nordingrå, men det måste man göra 2 dagar i förväg.

För barnen finns lekplats, badplats, barnens Djurhage med bl a kaniner och en barnklubb.

Fri tillgång till en fin vedeldad bastu.

Söndagens kortege kommer att gå till Mannaminne, en väldigt speciell museianläggning och ett färgstarkt allkonstverk. Det finns knappast någon liknande plats i Sverige. Inträde 100 kr. Barn upp till 15 år gratis. Man behöver inte gå in om man inte vill. Vi bjuder på korv utanför.

Camping2

Camping3