Bussfest 2019 (suomi)

Bussfest2019_Poster_Engelska

Bussfest 2019 järjestetään 5.–7. heinäkuuta Ruotsissa, paikkana Norrfällsvikens Camping aivan Korkearannikon (Höga kustenin) maailmanperintökohteen sydämessä. Moderni leirintäalue sijaitsee kauniin kalastuskylän ja venesataman vieressä, noin 30 km E4-tieltä (Gallsäterin tai Ullångerin liittymästä).

Alueelta löytyy kalaravintola ja pizzeria, uimaranta, sauna sekä paljon harrastusmahdollisuuksia.

Bussitapahtuman perinteiseen ohjelmaan kuuluu mm.

  • Tapahtuma- ja kerhotuotteiden myyntiä
  • Bussintyöntökisa aikuisten ja lasten joukkueille
  • Äänestys vuoden parhaista busseista, T1–T6
  • Rastirata, jossa omat kysymykset lapsille ja aikuisille
  • Pitkäpöytä eli tuodaan omat retkipöydät riviin
  • Palkintojenjako ja kerhon vuosikokous sunnuntaina
  • Letka-ajo hienoon kohteeseen tapahtuman päätteeksi

Hinnat jäseniltä: 500 SEK/bussi kahdelta yöltä, 250 SEK/bussi yhdeltä yöltä, sisältäen sähkön. Lisäksi jäsenmaksu 300 SEK niiltä kuskeilta, jotka eivät ole jo maksaneet.

Tapahtumaan voi osallistua, vaikkei haluaisikaan kerhon jäseneksi. Tällöin hinta on 800 SEK kahdelta yöltä, 400 SEK yhdeltä yöltä, sisältäen sähkön.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja (3.7.2019)

Camping1

Leirintäalue sijaitsee metsän keskellä, joten siellä ei ole tavanomaisia ruohikkopaikkoja. Alue on kuitenkin melko tasainen eikä maa ole liian kovaa esim. teltan pystytykseen.

Alueella on pizzeria, jonka listalla on myös liharuokia ja muita annoksia, sekä kalaravintola, jossa on torstaisin katkarapupöytä.

Leirintäalueella on pieni kauppa ja Nordingråssa, noin 17 kilometrin päässä, on monipuolinen ICA-supermarket. Lähin Systembolag (alkoholiliike) on noin tunnin ajomatkan päässä Kramforsissa, Härnösandissa tai Örnsköldsvikissä, joten vahvemmat juomat kannattaa tuoda mukanaan. Alkoholijuomia saa myös tilattua kahdessa päivässä Nordingrån ICA-marketiin.

Lapsille löytyy mm. leikkikenttä, uimapaikka, kotieläinaitaus ja lastenkerho.

Leirintäalueen asiakkailla on vapaa pääsy hienoon puulämmitteiseen saunaan.

Sunnuntain kiertoajelun kohteena on Mannaminne, joka on ainutlaatuinen museokokonaisuus sekä monitahoinen ja värikäs taideteos. Sisäänpääsy maksaa 100 kr, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi, mutta museossa käynti on vapaaehtoista. Perillä tarjoamme nakkisämpylät kaikille.

Camping2

Camping3